fredag 13 april 2012

Regn regn regn....


Regn regn regn...ja eller det var ett litet uppehåll på förmiddagen, så jag fick lite gjort i trädgården. Nya gummistövlar med låga skaft inhandlade på Granngården, mycket sköna och användbara att ha i trädgården...Köpte jord igår men glömde köpa såjord, hade lovat Liam att vi skulle så alla fröer vi samlat på oss..så det fick bli en ny tur till Oves plantskola, som vanligt kommer jag alltid hem med mer än vad jag åkt dit för att handla...Ett jättesortiment av nya clematis fanns där så jag kunde inte låta bli att köpa dessa två clematis 'Still Waters' med enkla lila blå blommor tidigblommande och 'Shirayukihime'( vad betyder det namnet?? någon som vet? storblommig vit sort.   Rosorna har jag gödslat så nu hoppas jag på lite bättre blomning och att de växer till sig lite fortare. 


Rabarberna är på väg upp, så snart går det att göra lite paj...:)
Liam valde lite olika sorters solrosor gula och röda nyanser...planterade även lite krasseblommor, luktärtor, squash och bönor.
Läste någonstans att krasse blommorna faktiskt går att äta...blir säkert vackert att blanda ner i salladen.I år verkar jag få några blommor på min Magnolia...:)

2 kommentarer:

 1. Ser ut som om du kommer att kunna sälja lite av det du odlat. ;)

  SvaraRadera
 2. Etter regn kommer sol,,som regel,, men du fikk jo brukt regnet til noe fint.
  Nydelige bilder , med regndråper blir plantene som små smykker.

  Herlig med vår for oss som liker og bli møkkete på fingerene og ikke minst liker å fotografere.

  Ha en fin helg , Marit.

  SvaraRadera