fredag 4 maj 2012

Växtmarknad i Gamla Linköping...


Nu på söndag är det dags för växtmarknad i Gamla Linköping mellan 10.00-15.00, åkte över till mina föräldrar för att hjälpa till med lite förberedelser inför marknaden....i år ska inte jag hjälpa till att sälja utan det vill Joel gärna göra, så då ska jag passa på att gå runt och fynda växter istället....:)....ja man kan verkligen fynda på den här marknaden mycket bra priser och fina växter. Ett tips är att komma tidigt.


                            Några blommande kaprifoler följer med och


..vinstockar olika sorter gröna och blå både för växthus och sorter som kan stå på friland..


stora exemplar av trädpioner..


                                           


                                                      
                                             Fikon..
   

       Whahey passar på att springa av sig lite i trädgården ochäta humle. Nu vet jag bättre hundar ska absolut INTE äta humle det är giftigt för hundar, läste att hundar kan gå in i chock om de konsumerar humle....kollade upp detta när jag kom hem så nu får vi hålla koll på honom när vi åker dit. Om man har problem med sömnen kan man stoppa humle blommor/kottar i kudden för att hjälpa sömnen...kanske man skulle testa.


            En liten duva som byggt sitt bo i hängbjörken....:)

2 kommentarer:

 1. Hej, vilken jätte fin blogg du har! det är första gången jag hittar hit och jag ansluter mig direkt! Skulle varit kul med ett besök i Linköping men vi har fått hem vår lilla valp i dag så det får stå över till nästa gång, men jag hoppas ni får en fin dag där och att det går bra med affärerna! Må så gott och välkommen att titta in hos mig.
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej! Roligt att träffa på dig i söndags! Höstsilveraxet har funnit sin plats i rabatten och regnet idag passade bra nu när flera plantor nyss kommit i jorden.
  Ha det gott!
  / maria

  SvaraRadera