söndag 12 maj 2013


Blev en hel del gjort i trädgården även denna helg :) planterat och rensat. När ormbunkarna kommer upp på våren är dom som finast, älskar dom där små rullarna som vecklar ut sig lite dag för dag...Hmm...ser lite naket och brunt ut i den nya rabatten på framsidan men det blir nog bra när jag fått dit lite fler perenner. Kanske blir det en sväng till växtmarknad i Brunneby..Har ett gammalt symaskinsbord på altanen, fixade till lite nya taklökar i hålet där symaskinen en gång fanns.Den lilla alpklematisen växer bra i urnan på altanen, kanske ska den flytta till England? ja det är systers Klematis som tillfälligt fick bo här när de flyttade från Malmö till Guildford.
Rabatten på baksidan fick också utökas lite...nya perenner från Vadstena har flyttat in. Så bra för mig att någon behöver få bort sin gamla perennrabatt med pioner, bolltistlar, phlox, kungsängsliljor och lite annat (!) rabatten var i vägen för båtplats. TACK för tipset Lotta!Tänkte tanken att först slänga mina rangliga och spretiga övervintrade pelargoner men eftersom jag har svårt för att slänga växter så blev det omplantering.
Grönt grönt grönt och blommor, varje dag är det något nytt i trädgården som slår ut:)
           En liten röd backsippa och jätterams har börjat blomma.
Till helgen väntas det kycklingar ska bli såå spännande! så är det någon som är sugen på att ha några Dvärgkochin kycklingar så är det bara att höra av sig.1 kommentar:

  1. Bra inledning på söndagen att sitta och titta runt på bloggar och inse att alla är så duktiga. Jättefin blogg och bilder kikar snart in igen .

    SvaraRadera