lördag 4 februari 2017

Vårat nya hus.. :)

 Här är vårat nya hus och renoverings objekt, typ allt måste fixas. Fick tillgång till uthuset 1 februari så idag började vi riva ut golv och lite annat :) 


Trädgården är lagom stor, finns inte så mycket växter men det får fyllas på vartefter... Idag när vi var där och rev såg jag att det i alla fanns lite höstanemoner och en fjärilsbuske utanför redskapskjulet.

Har börjat riva lite i den bortre delen av den högra byggnaden i bild.
Bakom en vägg precis till höger när man går in skulle det enligt förra ägaren finnas ett igensatt utedass. Eftersom den ytan kommer att behövas så rev vi ner väggen.. spännande att se vad som fanns bakom :)Bakom första lagret hade någon skrivit när utedasset sattes igen.. lite svårt att se vad som står? men sattes igen 6/1 -59 Mycket riktigt så var det ett gammalt dass med plats för två...Man brydde sig inte ens om att tömma utrymmet utan allt är kvar....hmmm


                        ......och här jobbar Joel ihop till sitt lördagsgodis.2 kommentarer:

  1. Hej! men så nyfiken jag blev... Var ligger det. Ser nästan ut som det hus min bror och svägerska hyrde för många år sedan. Hon hade hund... Vad det nu heter Klippte badade hundar bl.a.Jag var bara dit en gång.Är det utanför Motala???. Vad roligt men jobbigt att ta hand om.
    Ha det gott och massor av lycka till.
    Kram Meta

    SvaraRadera
  2. Hihi, syns inte...finns inte. Så tänkte nog många innan återvinning blev ett begrepp :)

    SvaraRadera