500 g mascarpone
1 1/2 dl socker
4 ägg
1 pkt fryst tärnad mango
saften från en halv citron
2 msk lemoncurd
Botten
300 g digestivekex
100 g smör
Blanda kex och smör i en mixer, platta ut kexet i botten på en springform. Förgrädda kexbotten i ugnen på 180 grader ca 5 min.
Vispa ihop övriga ingredienser ( kör mangon i mixer innan du blandar med övriga ingredienser). In i ugnen 180 grader ca 40-50min.
Topping
1 pkt fryst mango
2-3 msk lemoncurd
saften från en halv citron
vaniljsocker
Kör i mixer till en slät smet....:)
Om en timme kommer gästerna.....:)
Hejsan!
SvaraRaderaTack snälla DU för receptet, den kommer jag att pröva inom det snaraste. Tack än en gång.
Åh, mums! Måste baka med det snaraste!
SvaraRaderaVad mycket mango ska det vara ...?
SvaraRaderaDet finns ju olika förpackningar 400G eller större.
250g (ett rätt så litet paket)i kakan och 250g till toppsmeten....:)
SvaraRaderaTack för det ...
SvaraRaderaHar nu gjort den och den är ju super smarrig ... säger en som älskar mango i alla former. Fotot ljuger inte.
Men så sugen jag blir!
SvaraRaderaTack för ett fantastiskt recept. får göras fler gånger.
I dag blir det kalvdans hos oss
Ha en fin söndag
Kram Meta