lördag 15 december 2012

Julstädning
Jag julstädar och det är sååå tråkigt men det känns bra sen när det är färdigt. Mamma är här och hjälper till och då blir det ordentligt dammat överallt som tex alla böcker i  bokhyllan (där var längesen det blev dammat), och så hittar man en massa roliga böcker som man bara måste bläddra i så tar allt lite längre tid....som tex den här gamla samlingen av Familj Journal från 1885 med många fina bilder i.
Lövkransen från i höstas behövde bytas ut mot något juligare, men eftersom allt mitt ris ligger under drivor av snö fick jag hitta på något annat. Lite guldspray och julgranskulor så blev den helt klart juligare! :)Och så var det någon som väldigt gärna ville vara stjärngosse.......:)
2 kommentarer:

 1. Det var en lyckad förvandling av krans!
  En mysig liten stjärngosse också ;-)
  Lycka till med julstädningen.
  Här är det mesta kvar att göra ännu...
  / maria

  SvaraRadera
 2. Bra idé med guldfärgen! Har tittat runt lite, vi verkar ha samma intressen, här kommer jag att hitta bra idéer! Bra med recept också. Hur gick det med fläderchampangen? Jag har faktiskt också lyckats med fläder här i norr, men den rödbaldiga Black Lace är liten ännu. I somras gjorde jag friterade fläderblommor. DET var gott!/Monica

  SvaraRadera