onsdag 3 april 2013

Easter Cake...




                             
                              Tårtbotten 

4 ägg, 2 dl socker, 1dl vetemjöl, 3/4 dl potatismjöl, 1 1/2 tsk bakpulver och 2 msk cacao.

Vispa ägg och socker...blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggblandningen. Smörja och bröa en springform. Ugn 175 grader grädda längst ner i ugn ca 30-35min.


 
Fyllning: 3 dl grädde och en påse dumlekolor...värm grädden ta av från plattan precis innan det kokar, rör i nästan en hel påse dumlekolor. Låt stå i kylskåp under natten. Vispa upp till till en fluffig konstistens..:) Dela kakan i 3 bottnar. Bre på dumlefluff och skivade bananer..Vispa 2 dl grädde att ha runt om och uppepå tårtan. Klä sidor med tex chokladfingrar och små ägg på toppen.











4 kommentarer:

  1. Vilken vacker tårta, jag gillar verkligen fingerkanten. Min tanke var att göra något liknande med vackra godisägg men döm om min förvåning när båda godispåsarna var tömda när jag skulle ha dem....och då var givetvis de vackra äggen slut i affärerna! Så kan det vara!
    Ha en fin vårdag.
    Lotta

    SvaraRadera
  2. OJOJOJ vad sugen jag blir, synd att jag är ensam hemma nu annars så fick det nog bli nåt gott från dig.
    Ha en fin helg
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig påsktårta! Kram från Australien♥ ~Pernilla

    SvaraRadera